...
topbella

Sunday, September 12, 2010

tQ mommy...

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Last time ain dh mention bout my big day isn't it?? nk jadikan cerita, kebetulan pg2 raya tu mood ain agk kurang cntik ckit... sbb sgt100x mengantuk...!! mlm gatal pegi tido lmbt, dh pagi kena bangun awal, padahnya mmg moody la... huhu~ sorry to mommy terpaksa melayan kerenah anakanda yg sorg nih yg tah hapa2 ja...

Friday, September 10, 2010

mY BiG dAy

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Alhamdulillah... akhirnya hari yg di tunggu2 oleh seluruh umat Islam di dunia tiba jua... HaRi RaYa aIdiLfiTRi...!! perayaan yg disambut sbg meraikan kemenangan umat Islam mengharungi sebulan Ramadhan... mungkin ada yg sayu + sedih meninggalkan bln penuh keberkatan itu, dan mgkin ada yg terasa lega kerana akhirnya dh blh raya... huhu~ me??? memadailah hanya diri dan DIA sahaja yg mengetahui...

Wednesday, September 08, 2010

sakitnya kebenaran

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Hurmmm... this is my personal space right? selagi tak menyentuh apa2 sensitiviti masyarakat, suppose ain bebas utk menulis apa2 sahaja di sini... right?? 

ain baru lepas buka fb... ada satu komen dlm satu group yg ain join, yg agk membuatkan ain rasa mcm... 

"kot ye pn nk memberitahu ketidak puasan hati, perlu la kenyataan tu dibuat secara umum..??"

Monday, September 06, 2010

juadah berbuka di kala aku bersendirian~

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Just for sharing... last 2 days, ain berbuka sorg ja kat umah... abg balik dengkil... jom tgk apa yg ain mkn utk dua hari nih.... zassssssssssssss..!!


HaRI pErTaMa........


 ini sajalah yg termampu disediakan sbb brg2 basah blom topup lagi.. nk membeli kt luar, malas..! huhu~ juadah berbuka + bersahur....
(jgn terpedaya dgn rupa paras lauk2 nih....)

Wednesday, September 01, 2010

gaji pertama.. heee~

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Ada sesuatu yg ingin ain catatkan di sini sbg peringatan buat diri sndiri dan jugak sesiapa yg mgkin terjengah ke teratak ku ini... mcm hepy ja tajuk entry sbb baru dpt gaji kan... hehe~ Alhamdulillah....

Gaji yg ain dpt tak la sebanyak mana sejujurnya selepas ditolak sana sini... blh la nk hidup... mudah-mudahan sempat smpai ujung bulan nnti...  inshallah.. :) tp ain tak kisah sgt psl duit ni... ada rezeki lebih, ain simpan utk kegunaan masa hadapan... kalo tak dak pn, it's ok... guna ja dulu... lg pn mati esok bukan nk bwk duit masuk kubur sekali...
Powered by Blogger.

About Me

My photo
I was born on 5 Muharram 1407.. sweet and cute lady~ haha~ just joking... common and moderate... a little servant of Allah.. love art... complicated~~