...
topbella

Friday, January 28, 2011

manisnya persaudaraan

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


remember few last entry... kisah ain balik kedah..?? hehe~ rasa mcm penting plk nk abadikan sebuah kenangan itu di sini.... 

last time ain balik kedah, 1st day tak da pegi mana2... just stay kt umah... on da 2nd day, agenda bertemu mereka yg kucintai memberi kenagan yg indah buat diri ini... sebenanya, tak dak satu pn perjumpaan dgn mereka yg takkan mendatangkan rasa bahagia dan gembira... hehe~

Thursday, January 27, 2011

menjadi dewasa..

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


baru ja tadi ain ckp yg ain kena tido sbb dh lambat.. esok masuk keja awal... tp tetiba blogwalking kt page seorang sahabat membuatkan hati, jiwa, perasaan gagal menahan perasaan kagum terhadap dia... justeru, terasa la ingin mengupdate jgk sesuatu kt cni... 

nothing so important... nothing so ilmiah also... just....... terasa ingin menaip... 

bloggie new face

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


alhamdulillah... akhirnya berjaya jgk menyiapkan wajah baru kalaam min qalbi... hehehe~ well, selagi tak dpt yg puas hati, selagi tu la saya takkan berhenti... biarpun terpaksa menghabiskan berjam-jam meng'edit' html template yg asal... hanya utk memastikan wajah baru blog ini takkan dijumpai di ruangan blog yg lain... kembar yg tak seiras tu mgkin akn ada la.. but at least it won't be 100% same... :)

Thursday, January 13, 2011

balik kampung.. oooo balik kampung....

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


perkara pertama yg ada di hati tatkala menaiki kereta savvy abah.... indahnya perasaan menghirup udara di kedah... alhamdulillah~ sgt terasa kegembiraan balik ke rumah... mungkin sbb jiwa ni dh sgt100x memerlukan sedikit ruang waktu utk ketepikan tekanan yg dihadapi lately...

bukan la masalah yg besar... tp cukupla nk buatkan kepala otak saya ni berserabut... huhuhu~ ahh brg yg lepas, tinggalkan di KL sana nun... balik kedah nk kumpul kan semangat utk teruskan perjuangan bekerja nnti... so msti hargai masa yg tak sebanyak mana sgt ni...

Tuesday, January 04, 2011

another new phase begin...

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Alhamdulillah ke hadrat Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang... dgn izinNya dpt ain menjangkaui umur 25 pd tahun 2011 ini... walaupun secara teknikal nya lmbt lagi... huhu~

ini adalah entry pertama pada thn 2011... hurmmm~ something yg nk ain tulis dari semalam lg, tp tak berkesempatan... alhamdulillah mlm ni diberi sedikit kekuatan dan kelapangan utk menaip patah2 perkataan yg tak tau la berapa byk pnjg nya... hehehe...
Powered by Blogger.

About Me

My photo
I was born on 5 Muharram 1407.. sweet and cute lady~ haha~ just joking... common and moderate... a little servant of Allah.. love art... complicated~~