...
topbella

Wednesday, July 06, 2011

the way u look at life..

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


tetiba rasa cam ada something nak share kat sini... hihi~ 

ada orang cakap ain tak matang dan kebudak-budakan.. hahahaha~ rasa nak gelak kuat-kuat ngan statement tuh... susah orang nak nampak ain ni tak matang.. alih-alih kat tempat keja sekarang, asek kena halau kononnya tak leh dengar cita hal orang-orang dewasa... hampeh! huhu...

Tuesday, July 05, 2011

hoping for a guidance..

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Just as i expected.. sometimes apa yang aku rasa macam nak pecah kepala nak hadap, bila sampai masa dan waktunya tak lah seteruk mana pun... alhamdulillah pada Allah yang sentiasa memudahkan aku...

aku bersyukur dengan kehadiran kawan-kawan yang tiba-tiba saja muncul waktu aku rasa macam nak tersedak dengan apa yang berlaku.. semuanya seolah-olah nak mengingatkan aku yang aku tak pernah sendiri.. Allah ingatkan aku yang aku masih ada kawan-kawan dan keluarga yang perlu aku hargai.. walaupun hadirnya cuma sekejap, tapi cukup untuk menyuntik semangat ke dalam diri... alhamdulillah..
Powered by Blogger.

About Me

My photo
I was born on 5 Muharram 1407.. sweet and cute lady~ haha~ just joking... common and moderate... a little servant of Allah.. love art... complicated~~