...
topbella

Tuesday, November 18, 2014

Sekitar Soal Jodoh..

ألسلام عليكم ورحمة ألله و بركاته


Morning bloggie! ^_^

Dah beberapa hari hati ni meronta-ronta nak menulis. Dan kebetulan hari ini macam agak berkelapangan. Ini pun menulis di office. Probability untuk pengawas penggunaan komputer dapat melihat aktiviti menulis ni pun sangat tinggi. Whatever la... It's not like I'm doing crime. Curi tulang pun tak jugak rasanya since keja yang memerlukan immediate attention or even just attention pun macam tak da. Or should I say, belum ada.. Hehe..

At the moment, I'm going through my life quite well. Ada semak, ada samun.. Macam biasa.. But of course I'll keep moving on. Selagi nyawa masih dikandung badan.. Gitew! Haha..
Powered by Blogger.

About Me

My photo
I was born on 5 Muharram 1407.. sweet and cute lady~ haha~ just joking... common and moderate... a little servant of Allah.. love art... complicated~~