...
topbella

Thursday, December 31, 2009

the ending of 2009

Assalamualaikum..

Hopefully entry ni sempat publish sebelum 12 tgh mlm... huhuhu~ almaklum la ain ni kalo menulis berjam-jam baru siap... inshallah sempat kot... :)

Tuesday, December 29, 2009

DeEpSky

Deepsky... the first day i got into the company, i was so blurr... know nothing... tak pasal2 plk terpilih menjadi antara 7 org yg diwajibkan memegang 7 jawatan yg konon2 penting dlm company... masa ni deepsky blom tertubuh lagi... deepsky hanya dikenali sbg company 4... yg lebih mendukacitakan, aku rasa tak best lgsg berada di situ... mana tak nya, muka mereka2 yg terpilih utk memegang  7 jawatan tu (except me of course), berlagak tol nmpknya... tp alhamdulillah aku ni dikurniakan attitude yg jarang sekali nk finalize sesuatu sebelum aku btol2 clear ngn situasi tersebut... w.pn rasa mcm kurang selesa n also feeling like a stranger, aku sabarkan ja la... n cuba ikut rentak budak2 tu... huhuhu~

Monday, December 28, 2009

anak-anak sedara ku... :)


this is baby a'sim when he was newly bornt

Sunday, December 27, 2009

memories of GEMS TBL 03

Assalamualaikum...

It'd been 2 days already after i left the GEMS program... i feel like having quite a big lost in my life... setiap pertemuan pasti ada perpisahan... cuma tak tau la kenapa perpisahan kali ni terasa teruk plk... ingatan kat mmbe2 especially in deepsky berlegar-legar memenuhi ruang otak... kurang ckit pn parahnya rasa rindu tu sbb ada baby a'sim dgn umairah... kalo tak, tak tau la... huhuhu~

Saturday, December 19, 2009

i got the answer finally.. (cont.....)

Again... Assalamualaikum....

I'm back... lambat ckit sbb menyembang ngn mmbe2  tadi... it's good to share this last few moments with them, flashing back all da memories with our trainers... hehe~ -END- i'm not gonna talk bout this topic further more, coz it's not the thing that i want to talk now in this topic...

i got the answer finally

Assalamualaikum...

As usual, when my mood still here, it's better for me to write everything straight away without pausing... but to be truth....... huhuhu~  suddenly i feel like going to have my morning tea for a while... i'll be back... :D just for a while...


meniti hari-hari terakhir di Teluk Batik

Assalamualaikum...

Olla, meet again in my lovely-movely blog... long time not writing anything in here even though i always felt dying to write something bout my feel or what's happening in my life journey... unfortunately,just the idea lingering in my head but i cannot push it out... as i said, i cannot write anything if i'm not in da right mood of that... and now here i am, ready to express few things in my heart, which make me breath hardly recently...

Friday, December 04, 2009

what a tough week..!

Assalamualaikum w.b.t...

Minggu ni adalah minggu yg mmg la sgt messy kat teluk batik... i mean in this GEMS programme. By the time ain balik dari raya haji baru ni smpai la ke saat ain menaip skrg, mcm2 rasanya nk kena uruskan... alhamdulillah masih diberi kekuatan oleh Allah s.w.t utk menjalankan amanah dan t/jwb ni suma dgn baik lagi la kot setakat ni... huhuhu~ minggu ni kami ada team building selama 2 hari setengah... bermula pada hari isnin baru ni n berakhir pada t.hari hari rabu...

Powered by Blogger.

About Me

My photo
I was born on 5 Muharram 1407.. sweet and cute lady~ haha~ just joking... common and moderate... a little servant of Allah.. love art... complicated~~